top of page
AdobeStock_291088292.jpeg
Voel je je soms alleen?

 

Heb je verdriet en je weet soms niet waar het vandaan komt of weet je het wel maar weet je niet hoe jij ermee om kunt gaan? Heb je veel stress en last van paniek aanvallen? Last van angsten die jou in de weg staan en beperken om verder te gaan?

 

Dan kan ik je wellicht helpen vanuit mijn kennis, levens – en werkervaring. Ik werk met jouw lichaam en brein om de oorzaken te onderzoeken en die op te lossen. Jij bent degene die het werkt doet. Ik vraag je om open te staan en actief deel te nemen aan mijn programma om zo de beste versie van jezelf te worden. Zoals ik al zei; veel spanningen en lasten die we ervaren komen van binnenuit en dit heeft invloed op ons functioneren in de buiten wereld.

De kracht van Liefde

Ik ben geen psycholoog maar ik kan je begeleider zijn vanuit mijn ervaring en mijn kennis. Samen op zoek naar jouw pad, de weg naar waar je moet/ wil zijn.  Ik wil graag jouw begeleider zijn tijdens je reis. Ik ga je niet vermoeien met kennis uit boeken, noch je vertellen wat je moet of wil doen. Mijn kennis komt niet uit boeken. Mijn kennis komt voort uit mijn levenservaring. Dat is mijn persoonlijke begeleidingsstijl.

Coaching: €120,-  90 minuten 

Info

Coaching

bottom of page