top of page
AdobeStock_246797782.jpeg
ENERGETISCH_2x.png

Energetische Heling werkt door op lichamelijk, emotioneel en spiritueel niveau. Het werkt ontspannend, pijn bestrijdend en genezend. Door blokkades in het energieveld te helen, krijgt het lichaam de ruimte om te herstellen. Je zal weer letterlijk en figuurlijk lekker in je vel zitten.
 

Het is een stevige massage waarbij ik eerst contact met jouw lichaam maak. Je lichaam vertelt mijn handen waar ik de energetische blokkade in uw lichaam kan vinden.


Door het verwijderen van deze blokkade kan de energie weer stromen. Het zorgt voor een diepe ontspanning en activeert zelf-heling

 

Daar waar nodig, word via mijn handen energie gegeven waardoor het energiesysteem positief wordt beïnvloed, welke weer effect heeft op emotioneel niveau: klachten worden minder omdat lichaam een geest weer in balans worden gebracht. Soms wordt ik hierbij ondersteund door gidsen of engelen.


Wat gebeurt er in de dagen na de massage?

Als je voor het eerst bent geweest, voel je de dag nadat je een energetische massage hebt gehad dat jouw energieveld is opgeruimd. Uw lichaam is geactiveerd om de balans te herstellen. De helende energie werkt nog ongeveer 2 weken door. 2 à 3 dagen na de energetische massage voelt uw lichaam weer als herboren. Er zullen meerdere behandelingen nodig zijn om alle energieblokkades op te ruimen en je lichaam weer in balans te brengen. We stemmen het samen af hoe veel behandelingen nodig zijn. Dit is afhankelijk van de eerste sessie. 


Bij deze massage ben ik vooral intuïtief bezig en werk dan in op jouw lichaam en ziel.

Ik stem me af op je lichaam en het vertelt mijn handen waar extra aandacht nodig is en sluit mijn massage daarop aan.


Deze massage wordt in stilte gedaan. Na de massage vindt er een gesprek plaats. In dit gesprek gaan we in op uw ervaringen en worden eventueel tips en adviezen aangereikt. 
Een energetische massage is vooral geschikt als je last hebt van klachten als:
(chronische) vermoeidheid, spanningen, stress, rugpijn, hoofdpijn, spierpijn. Ook kan het helpen wanneer je last hebt van een opgejaagd of onbestemd gevoel en zelf hierdoor niet tot rust kunt komen. Door deze massage worden de blokkades weggenomen en gaat de energie weer beter door je lichaam stromen.


Hierdoor zal je je gevoelens en emoties veel beter herkennen, erkennen en aanvaarden.
Bijkomend voordeel is dat je lichaam sneller wordt gereinigd van blokkades.
Meestal zijn deze klachten signalen van voor jouw niet onderkende emoties die in je lichaam als blokkades opgeslagen zijn. 

Ter voorbereiding:

Voor de massage sessie reik ik je een aantal stappen aan. Alle informatie en instructies krijgt je per mail toegestuurd.

Energetische
Massage

Energetische massage: € 130,- 60 minuten + 20 minuten gesprek.

125580.jpg
bottom of page