top of page
image_adobe_express (1).jpeg
Sound Healing Ceremonie
Sound Healing Ceremonie
30 Maart 2024
Keerbergen,
3140 Keerbergen, België
Groei in bewustzijn

De meeste mensen razen iedere dag door het leven en schenken geen aandacht aan het verwerken van persoonlijke levensgebeurtenissen waardoor ze, vooral in deze tijd de klachten van een burn-out ervaren.

Deze sound healing ceremonie is een manier van heling waarbij ik naast een aantal extra healing technieken rustgevende, -maar ook zéér krachtige klanken toepas. Hierdoor raken de trillingen van hersengolven in een andere frequentie dan normaal waardoor jouw blauwdruk in balans gebracht wordt.

 
In klein concept 

Wat houdt dat in? Dat betekent dat we in kleine groepen werken. Het aantal deelnemers is beperkt. Waarom? Omdat ik en degene met wie ik samenwerk onze klanten voldoende aandacht willen geven. De healing die ze nodig hebben. Bovendien willen we een zacht en warm veld creëren. We stemmen samen af met de energie van de aanwezigen. De samenwerking maakt dit veld juist krachtiger en daardoor de healing ook. 

Het verloop van de sound healing ceremonie.

Tijdens de healing werken we op de energiefrequentie van de persoon die de sound healing ondergaat.

We starten de healing met het verwijderen / verbreken van energetische koorden zodat een healing puur ontvangen kan worden.Vervolgens zetten we een energetische veld neer waarin alle deelnemers die erbij zijn een veilige bedding ervaren. Dit wordt volgens bepaalde protocollen gedaan ter bescherming en het neerzetten van een veld. Daarna volgt een kennismakingsrondje met de hele groep waarbij er verbinding tussen de leden ontstaat. We beginnen met het bespelen van de muziek instrumenten zoals we dat intuitïef hebbben afgesproken. De healing komt tot stand door trillingen en frequenties van klankcombinaties van kleine zuivere natuurklanken en kristal klankschalen andere instrumenten zoals zaadjes, bladeren, Koshi, Ting, oceandrum, tot de unieke Native American Pow Wow Sjamaan drum.

Let op! Deze soundhealing is géén standaard sound-lig-concert zoals je misschien gewend bent in een sauna waar klankschalen gebruikt worden. Deze soundhealing spiegelt jouw leven (pieken en dalen) waar trauma’s en issues aangeraakt mogen worden en is dus heel persoonlijk. Dit houdt in dat de flow van jouw energie die je uitstraalt de muziekinstrumenten / klanken uitkiest die op dat moment nodig zijn om  jou een healing te geven.

 
 
Info

Sound healing cermonies 

Buddhist Singing Bowl
bottom of page